Transport gratuit la comenzi de peste 300 lei
Transport gratuit la comenzi de peste 300 lei
Prima pagină Formular pentru returnare produse

Formular pentru returnare produse

Retur produs

 

 

Politica de returnare


  Dacă sunteţi nemulţumit(ă) de produsul primit, Hotfashion.ro vă permite să îl returnaţi în termen de 14 zile lucrătoare de la data primirii produsului, cu respectarea condiţiilor de retur de mai jos:

  Returul se poate face doar prin curier.

  Orice retur trebuie să fie precedat de o notificare a intenţiei de retur. Această notificare se poate face prin formularul de mai jos. Returul trebuie să fie însoţit de toate documentele primite în coletul din comanda dumneavoastră inițială și de chitanța primita de la curier - dovada platii, toate acestea în original sau copie.
  Menţionaţi în formularul de mai jos dacă doriţi rambursarea banilor sau schimbarea mărimii produsului. În cazul în care nu respectaţi condiţiile de retur precizate, nu vom accepta returul dumneavoastră.

  Nu se accepta retururi cu plata ramburs !


1. Returnarea banilor

 

  Conform ordonantei de urgenta nr. 34/2014 din 04/06/2014 clienţii cu personalitate juridica nu au dreptul să denunţe unilateral contractul, legislaţia în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.
  Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat: să aibă etichetele ataşate, ambalajul original, documentele primite, şi chitanţa de la curier - (în original sau copie).
  În MAXIM 14 DE ZILE de la data primirii returului de către noi, vă vom înapoia contravaloarea produselor în contul dumneavoastră.

  Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client. În cazul în care nu sunt respectate condiţiile de retur, banii nu se pot returna.


  ATENŢIE ! În cazul în care aţi făcut comanda în timpul unei promoţii speciale şi doriţi rambursarea banilor, pentru retur trebuie să expediaţi toate produsele comandate, în timpul promoţiei respective.


2. Schimbarea produselor

 

   În cazul în care doriţi alte produse (modele sau marimi) decât cele pe care le returnaţi vă putem ajuta în limita stocului real disponibil în magazinul noastru. 

   Expedierea produsului cu mărimea cerută la schimb se poate face prin curier, la orice adresă specificată. Taxele de transport sunt suportate de către dumneavoastră - 25 lei în orice localitate din România (trimiterea coletului la dvs și preluarea produsului pe care doriți să-l returnați, tur-retur). Dacă taxa de transport vi se pare mare, suntem dispuși să lucrăm cu firmele de curierat agreate de dumneavoastră! 

  Vă mulţumim că sunteţi clientul nostru şi vă încurajăm să ne trimiteţi sugestii astfel încât cumpărăturile pe site-ul Hotfashion.ro să fie mereu pe placul dumneavoastră.


  Pentru notificări ale intenţiei de retur şi orice alte întrebări, contactaţi-ne la office@hotfashion.ro sau la telefon 0786 635 933

 

  Vă rugăm să utilizaţi formularul de mai jos pentru a solicita returul unui produs:

Campuri marcate cu * sunt obligatorii.

Cele mai Vândute